Commercial Projects

Award winning Brighton and Hove Progressive Synagogue

GCS Builders were proud to be asked to be the contractor to work on the total re-modelling and renovation of the Brighton and Hove Progressive Synagogue. Renovations ran from September 2014 through to December 2015 and saw us working with the client and architects, ZSTA, to work out solutions to challenges and bring the project to completion with resounding success.

This project has won GCS Builders an award in the Ecclesiastical category of the Sussex Heritage Trust 2016 awards and a finalist position in the Local Authority Building Control Building Excellence 2016 awards for Best Public Service Building.

Click on any image to view a larger version:

 

 

Commercial barn conversion to offices – East Sussex

This project required conversion and extension of a stable block into modern offices. These offices provide a  good working environment for staff and blend in well with the rural surroundings at a well known East Sussex accountancy business.

Find our more about this project »

Henfield Dental Practice

This project required a complete refurbishment of an existing Edwardian family house in the centre of Henfield. The brief was to retain as much of the character of the original building as possible without compromising medical and structural requirements.

Find our more about this project »

Hove Dental Project

This project required a complete refurbishment of an existing high street building in an almost derelict state into a modern state of the art cosmetic surgery and cosmetic dental clinic.

Find our more about this project »

Strand Dental – Worthing

This project involved the creation of a 9 seat dental practice in an existing  4 storey open plan office block in the centre of Worthing.

Find our more about this project »

Conversion of 4 Storey Offices Space into 3 Storey Flat and Retail Unit

Conversion of 4 storey office space into 3 storey flat and retail unit in a Victorian terrace on a busy high street.

Find our more about this project »